Рј

Головна

Чорне Азовське море

Авіа тури, авіаквитки
Экскурсії з Черкас
Фото-галерея

Документы

Сертификаты

Партнери

Попередньо телефонуйте, будь ласка: 
067-4730611(Київстар, Viber),  093-4730611(Life)
адреса: м.Черкаси, вул. Гагаріна 73 --->
MyCounter - n??o?ee e noaoenoeea

Різдвяні свята у Закопане!

Зустрінь Різдво у Закопане!!!

Львів – Закопане – Краків – Львів

Дата туру: 03.01.2019 – 09.01.2019

День 1. Збір групи на зал. вокзалі м. Львів.08:30 виїзд зі Львова. Переїзд на територію Польщі.

Прибуття у Закопане – найвідоміший зимовий курорт і туристичний центр Польщі, розташований у підніжжі польських Бескидів. Тут діють багатокілометрові лижні траси, кілька десятків гірськолижних витягів, ковзанки, трампліни.

Розміщення в пансіонаті.

Пропонуємо Вам прогулятися серцем містечка Закопане – повулиці Крупувки, де зосереджене життя міста: ресторани, галереї,  магазинчики з сувенірами, дискотеки. Вам сподобається!

Повернення в пансіонат. Обідо- Вечеря. Ночівля.

День 2.  Сніданок.
Сьогодні ми їдемо кататись на лижах на Поляну Шимашкову– це один з кращих, сучасних гірськолижних комплексів в Закопане і взагалі Польщі. Він знаходиться на хребті Губалувка. Мрією новачка можна назвати 4-місний крісельний підйомник на відмінно підготовленому, легкому і просторому схилі. Паралельно працює сучасний 6-місний крісельний підйомник. Цей підйомник обладнаний вітрозахисними ковпаками, електронною системою і рухомою стрічкою посадкового перону. Схил протяжністю понад 1950 м, широкий, у верхній частині більш крутий і потім поступово стає пологим, може задовольнити як початківців, так і більш досвідчених лижників. Схил обладнаний захисними сітками.
Повернення в готель. Обідо-Вечеря. Ночівля.

День 3.Сніданок.
Рекомендуємо завітати на лижі в сусідню Словаччину! Катання на лижах на гірськолижному курорті Татранська Ломніца, в околицях якої цікавим для лижників буде Скальнате Плесо – найбільш високогірний лижний комплекс у Високих Татрах (факультатив-15€).
Також радимо завітати в місцевий аквапарк «Аквасіті» і насолодитись водними розвагами. Геотермальна вода цього комплексу містить понад 20 різних видів мінеральних речовин, витікає з глибини 1300 м і використовується в якості джерела тепла та енергії для всієї території парку. Перевагою центру є те, що він працює цілий рік, у ньому є плавальні басейни, виготовлені з нержавіючої сталі і вода очищається за допомогою УФ променів (вх. квиток від 17€).
Збір групи. Повернення в Закопане. Обідо-Вечеря. Ночівля.

День 4.Сніданок. Вільний день. Катання на лижах.

Після снігових розваг пропонуємо водні (по бажанню)  відвідування аквапарку в Закопане ( вх.квиток 2,5 години – 10€). Повернення в пансіонат.

Сьогодні православні християні сідають за святковий  пісний стіл в передчутті Дива народження Христа! І ми з Вами теж до них приєднаємось. Обідо-вечеря. Ночівля.

День 5.

Сніданок.  З Різдвом Христовим! 

Виїзд в Бялку Татранську. Катання на лижах (тут є 17 трас довжиною від 150 м до 1500 м.Переїзд в Буковину Татранську. Відвідування водного комплексу «Терма Бялка»: новий термальний парк в якому і дорослий і дитина  відчує море задоволення.  (вх. квиток від 15€).Повернення в Закопане. Обідо- Вечеря.  Ночівля.

День 6.

Сніданок.Переїзд у Краків. Оглядова екскурсія вуличками старого міста: Бастіон Барбакан, Флоріанська Арка, Площа Ринок, торгові ряди Сукенніце, Маріацький костел, Кафедральний собор. Відвідаємо музей «Підземелля Ринку» – тут ти практично «доторкнешся до історії» Кракова (вхідний квиток від 5 Євро). На Вавельському пагорбі, Ви матимете змогу відвідати Королівський замок (X-XIII в.), який поєднує в собі архітектурні елементи різних стилів і епох. У замку зберігаються численні скарби польської культури, серед найбільш цінних експонатів – меч коронації Щербец і унікальна колекція середньовічних гобеленів, виготовлених у Фландрії. Це неповторне місто, створене поколіннями майстрів і артистів середньовіччя, ренесансу, бароко і модерну. Сюди дійсно варто приїхати! Вільний час. Відвідання Аквапарку. ( вхідний квиток 2 години – 8 €) Виїзд на територію України орієнтовно 21: 30 .

 

День 7. Прибуття у Львів орієнтовно о 06:00. 

 

Пансіонат Харчування Дорослий Дитина до 16р
«Малгожата» HB 245€ 230€

 

У вартість входить: Додатково оплачується:
  • проїзд автобусом євро класу;
  • проживання у пансіонаті;
  • харчування: сніданки+вечері
  • Різдвяна вечеря
  • оглядова екскурсія по Кракову;
  • виїзд в Бялку Татранську;
  • супровід керівника групи;
  • послуги турфірми.
  • консульський збір – 35 € + 22€ ППВА.;
  • медичне страхування
  • (гірськолижне обов‘язкове!);
  • вхідні квитки в об‘єкти відвідування;
  • факультативні програми;
  • додаткове харчування  (обіди);
  • SKI pass;
  • особисті витрати;
  • проїзд у громадському транспорті.