Рј

Головна

Чорне Азовське море

Авіа тури, авіаквитки
Экскурсії з Черкас
Фото-галерея

Документы

Сертификаты

Партнери

Попередньо телефонуйте, будь ласка: 
067-4730611(Київстар, Viber),  093-4730611(Life)
адреса: м.Черкаси, вул. Гагаріна 73 --->
MyCounter - n??o?ee e noaoenoeea

Звертаємо вашу увагу на те, що з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 р. № 230 внесено зміни до постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236.

▶️Вимоги для іноземців:

Зокрема, відповідно до внесених змін, щоб потрапити в Україну, іноземці, окрім обов'язкового полісу страхування, як це було визначено до цього, повинні мати і негативний результат тестування на COVID-19. Він повинен бути зроблений методом полімеразної ланцюгової реакції, який проведено не більше як за 72 години до перетину державного кордону.

У разі відсутності поліса (свідоцтва, сертифіката) страхування або негативного результату тестування на COVID-19 співробітники ДПСУ відмовлятимуть іноземцям та особам без громадянства у перетині державного кордону.

▶️Вимоги для громадян України:

В той же час наразі визначено, що з-поміж інших, самоізоляції підлягають громадяни України, які перетинають державний кордон, за винятком деяких категорій, зокрема, й тих, хто мають негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, який проведено не більш як за 48 години до перетину державного кордону.

Громадяни України, які підлягають самоізоляції у зв’язку з перетином державного кордону, зобов’язані встановити та активувати мобільний додаток системи “Вдома”. У разі неможливості встановлення мобільного додатка вони підлягають обсервації.

Крім того, змінами закріплені повноваження, що посадові особи Державної прикордонної служби перевіряють встановлення мобільного додатка громадянами.